gopro-camera-travesol

4 tips & tricks voor het gebruik van een GoPro op reis!

Als je op vakantie gaat dan is het ook leuk om wat foto’s en filmpjes te maken zodat je bij terugkomst nog even kunt nagenieten van je reis. Je kunt ervoor kiezen om deze foto’s en filmpjes te maken met je smartphone, maar als deze niet beschikt over een goede camera dan is het een beter idee om te kiezen voor een echte camera zoals een GoPro! De GoPro is vooral geschikt om leuke actiefilmpjes mee te maken en je vakantie vast te leggen. Deze camera is heel compact en dit is met name handig als je niet de hele dag wil rondlopen met een zware camera. Wij geven je 4 tips & tricks voor een GoPro op reis!

GoPro op reis

De GoPro staat bekend als één van de handigste actioncams die er verkrijgbaar is. Dit is vooral te danken aan de grootte van de GoPro’s. Het zijn compacte camera’s die erg fijn in de hand liggen en daarom zijn ze zeer geschikt om een vakantiefilmpje mee op te nemen. Als je wel houdt van een actieve vakantie dan zijn alle GoPro’s zeker geschikt om de vakantie mee vast te leggen. De GoPro HERO 7 action cam is één van de nieuwste modellen en hiermee maak je de mooiste opnames van al je vakantie activiteiten in Full HD.

Kies ook voor GoPro accessoires

Ben je al in het bezit van een GoPro camera en wil je er gebruik van maken op vakantie? Het is ook zeker een goed idee om bijbehorende GoPro actioncam accessoires aan te schaffen! Met deze accessoires beschik je over alle benodigdheden om een gave vakantiefilm op te kunnen nemen. Bestel bijvoorbeeld een handige waterdichte beschermcase als je een filmpje onder water wil maken. Je kunt ook gaan voor een tripod met flexibele poten zodat je de GoPro goed kunt stabiliseren. Door er een gemakkelijke opbergtas bij te bestellen kun je jouw camera eenvoudig vervoeren en zorg je ervoor dat hij niet beschadigd wordt.

Deel je avontuur door filmpjes te uploaden op social media

Lijkt het je een leuk idee om gefeatured te worden op socialmedia kanalen van GoPro? Upload dan je filmpjes die je gemaakt hebt met een GoPro action cam en maak gebruik van de hashtag #GoPro en wie weet zie je jouw vakantiefilmpje terug op de officiële Instagram pagina van GoPro! Als jij mooie vakantiebeelden hebt gemaakt met ondersteuning van GoPro actioncam accessoires dan is de kans groter dat je beelden gedeeld worden.

gopro-op-reis-travesol

Lees ook: Dit zijn de 6 mooiste nationale parken van Costa Rica!

Een selfiestick is onmisbaar

Eén van de belangrijkste GoPro action accessoires is de selfiestick. Met een selfiestick kun je eenvoudig jezelf filmen op vakantie. Het is veel gemakkelijker om gebruik te maken van een selfiestick dan dat je de hele tijd zelf de kleine GoPro camera omgedraaid in je hand moet houden. Maak de mooiste vakantiefilmpjes met je GoPro op reis met een handige selfiestick!

Kortom, een GoPro met bijbehorende GoPro actioncam accessoires is ideaal om je reis op unieke wijze vast te leggen. Heb jij een GoPro? Zo ja, wat zijn je ervaringen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Zeen Social Icons