voordelen-prepaid-creditcard-travesol

Dit zijn de voordelen van een prepaid creditcard op vakantie!

De afgelopen jaren hebben prepaid creditcards ook in Nederland veel aan bekendheid gewonnen en ze worden steeds vaker gebruikt om mee te nemen op vakantie. Langzaamaan beginnen meer en meer Nederlanders gebruik te maken van deze handige vooraf betaalde creditcards op vakantie en het lijkt erop dat dit in de toekomst nog veel meer het geval zal zijn. Wat zijn nou eigenlijk de voordelen van een prepaid creditcard op vakantie?

Geen BKR-toetsing

Eén van de grootste voordelen van een prepaid creditcard is dat er geen sprake is van een BKR-toetsing, in tegenstelling tot bij een normale creditcard. Je betaalt de prepaid creditcard altijd van tevoren en daarom hoeft er geen BKR-toetsing plaats te vinden.

Geen onverwachte hoge creditcardkosten

Als je een prepaid creditcard aanschaft voor je vakantie dan ben je ervan verzekerd dat je bij thuiskomt niet voor onverwachte hoge creditcardkosten komt te staan. De kaart is van tevoren al afgerekend en daarom weet je precies hoeveel je tijdens je vakantie met de creditcard kunt besteden. Voor mensen die last van hebben van een gat in de hand is dit de ideale oplossing! Een goede creditcard kun je vinden door te vergelijken op Bankr.

Betalen in alle landen

Wanneer je buiten Europa op vakantie gaat, dan kan het soms lastig zijn om altijd genoeg van de lokale valuta op zak te hebben. Met een prepaid creditcard die voldoende tegoed heeft kun je altijd en overal in het buitenland betalen.

Wereldwijd geaccepteerd

Met de meeste prepaid creditcards kun je bijna overal ter wereld betalen. Ga bijvoorbeeld voor de International Card Services prepaid creditcard voor je vakantie. Deze is ideaal voor al je aankopen op vakantie. Hou er wel rekening mee dat je de kaart niet kunt gebruiken bij het betalen van een huurauto. Als je aankopen in het vliegtuig wil doen dan kan je de kaart ook niet gebruiken.

voordelen-creditcard-reizen-travesol

Lees ook: Dit zijn de 4 mooiste plekken om te snorkelen!

Snelle betalingen en geen maandelijkse kosten

Als je in het buitenland op vakantie bent wil je geen gezeur met pinpassen die niet werken of om telkens ervoor te zorgen dat je genoeg contant geld op zak hebt. Met een prepaid creditcard kun je snelle betalingen doen in restaurants en winkels. Als je online wil shoppen dan is een vooraf betaalde kredietkaart ook ideaal. Het is ook mogelijk om overal in de wereld geld af te halen bij de geldautomaten. Bij de meeste kaarten zitten ook geen maandelijkse kosten aan verbonden in tegenstelling tot de standaard creditcards. Je kunt dus ook nog wat extra geld besparen door te kiezen voor een prepaid creditcard.

Zeen Social Icons