Steel de show op reis met een bedrukte tas!

Personaliseren van spullen is de laatste jaren sterk in opkomst. Een eigen opdruk op jouw shirt, mok of schoenen geeft ze een uniek en persoonlijk karakter. Ook tassen lenen zich uitstekend voor bedrukken. Kijk maar eens om je heen in een winkelcentrum of treinstation, haast iedereen draagt dezelfde soort tassen. Er zijn een aantal zeer toonaangevende merken die door het overgrote deel van de mensen worden gebruikt. Dit is een reden dat jouw eigen bedrukte tas een heel uniek en opvallend item kan zijn. 

Het leuke aan een bedrukte tas is dat je hem overal mee naartoe kan nemen. Zo draag je jouw boodschap of merk met je mee op de plekken waar je gezien wil worden. Je kunt natuurlijk ook tassen aan klanten uitdelen zodat zij door jouw tassen bij zich te dragen als een soort wandelende reclameuiting door de straten gaan. Bedrukte tassen zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten waardoor er altijd wel een type tas is dat bij jou past. 

Soorten bedrukte tassen

Eigenlijk kun je bijna alle soorten tassen wel laten bedrukken. Dit kun je uiteraard doen met jouw bedrijfsnaam of logo. Het meest voorkomende voorbeeld hiervan zijn natuurlijk de draagtassen en shoppers die veel winkels aan hun klanten meegeven. In het kader van duurzaamheid worden hier tegenwoordig ook vaak papieren tassen voor gebruikt. Ook deze papieren variant kun je natuurlijk bedrukken. Ook de zakelijke handtassen die veel mensen naar werkoverleggen meenemen kunnen bedrukt worden. Een combinatie van verschillende soorten bedrukte tassen in dezelfde stijl is natuurlijk ook een interessant idee. 

Zakelijk

Maar met een bedrukte plastic of papieren tas steel jij natuurlijk nog niet direct de show op reis. Dit is meer iets voor zakelijke klanten dan voor mensen die gewoon een leuke en persoonlijke tas willen. Gelukkig is er tegenwoordig nog veel meer mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een gepersonaliseerde rolkoffer laten bedrukken. Ook rugtassen en backpacks kunnen bedrukt worden. Dit kan zorgen dat jij een hele gave en unieke tas mee op reis kunt nemen. Het kan daarnaast ook handig zijn als je op een plek bent waar veel mensen met dezelfde soort tassen zijn. Door dat jouw tas bedrukt is met bijvoorbeeld je naam, zul je hem makkelijk terugvinden en herkennen. 

Sowieso zijn er veel verschillende toepassingen voor bedrukte tassen. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan tassen bedrukken als relatiegeschenk. Met een tas met bedrijfsnaam of logo geef je een leuk en praktisch aandenken aan een ontmoeting of dag. Ook als aandenken na bijvoorbeeld een huwelijk of evenement kan een bedrukte tas een geweldig idee zijn. Uiteraard kun je deze tas dan ook nog vullen met andere leuke dingen om er een echte goodiebag van te maken. De mogelijkheden met een bedrukte tas zijn eindeloos. 

Zeen Social Icons