avontuurlijke-vakantiebestemmingen-2019-travesol

3 avontuurlijke vakantiebestemmingen voor 2019!

Een vakantie boeken doe je meestal met een doel. Je wil even lekker bijkomen na een drukke periode, je wil lekker genieten van een zonvakantie met veel feestjes of het kan zo zijn dat je liefhebber bent van een doe-vakantie. Voor de liefhebbers van een avontuurlijke vakantie hebben we in dit artikel een aantal vakantiebestemmingen op een rijtje zetten die geschikt voor je zijn als je van een actieve vakantie houdt. De mensen die momenteel nog op zoek zijn naar een bestemming voor hun vakantie in 2019 kunnen wat inspiratie opdoen door dit artikel aandachtig te lezen!

1| Op vakantie naar Canada

Eén van de leukste bestemmingen voor een avontuurlijke vakantie is Canada. Canada ligt in Noord-Amerika en dit land telt rond de 37 miljoen inwoners. Een reis naar Canada is een goed idee als je wel houdt van een actieve vakantie. In Canada kun je onder andere een bezoekje brengen aan de Rocky Mountains, de Niagara Watervallen en een kijkje nemen in één van de vele regenwouden. In het gebied nabij de Rocky Mountains kun je bijvoorbeeld heerlijk wandelen en daarom is deze omgeving voor de mensen die wel kunnen genieten van een wandelvakantie bij uitstek de beste bestemming in Canada.  Vakantie Canada boeken? Zorg ervoor dat je de prijzen goed vergelijkt bij diverse aanbieders om zo de beste prijs te kunnen betalen voor je avontuurlijke vakantie in dit prachtige land!

2| Safarireis in een Afrikaans land

Voor de mensen die liever een actieve vakantie willen beleven in een iets zonnigere omgeving is het wellicht een idee om een reisje te boeken naar een mooi Afrikaans land. Op het Afrikaanse continent kun je natuurlijk terecht voor een prachtige safarireis. Een Safari Namibië is bijvoorbeeld een ideale optie voor de mensen die wel houden van een avontuurlijke vakantie in een prachtig Afrikaans land. In Namibië kun je een heerlijke rondreis maken met de auto. Het land heeft een ruig landschap en je kunt hier kennis maken met de prachtigste dieren. Ga tijdens je reis in Namibië bijvoorbeeld een dagje naar het Etosha National Park. Hier kan je een unieke ervaring beleven als je een safari maakt en in contact komt met dieren zoals leeuwen, luipaarden, olifanten, nijlpaarden en giraffes.

avontuurlijke-vakantiebestemmingen-travesol-2

Lees ook: Dit zijn de 7 mooiste stranden van Italië!

3| Fietsvakantie Azië

Een fietsvakantie is nog niet zo heel populair onder de jongeren, maar het aantal mensen in de leeftijdscategorie van 45 tot 65 jaar ondernemen vaak een fietsvakantie. Eén van de mooiste plekken om op fietsvakantie te gaan is het continent Azië. Een fietsreis is niet alledaags, maar het is zeker een uitdaging voor de liefhebbers van een actieve vakantie. Een aantal leuke landen om een fietstocht te gaan maken zijn Laos, Cambodja en Vietnam. Laat je verbazen door het prachtige landschap van deze drie landen en kom tijdens je reis in contact met de lokale bevolking. Je gaat kennismaken met de kenmerkende cultuur in deze omgeving en je bent zeker van een mooie actieve vakantie!

Zo, dit waren onze avontuurlijke vakantiebestemmingen voor 2019! Wat is jouw favoriete avontuurlijke vakantiebestemming? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Zeen Social Icons